Avon-primul meu job

Imbinarea utilului cu placutul

avon

De Avon m-am indragostit iremediabil in momentul in care eram doar un simplu consumator de cosmetice a acestui brand.In timpul gimnaziului abia asteptam sa incerc noi produse, aveam o colega care aducea mostre pentru rujuri si ni le oferea gratuit, era fascinant sa testez noi texturi si culori, eu fiind si in prezent o mare iubitoare de rujuri si parfumuri de calitate.

Povestea mea in calitatea de reprezentant si Coordonator in echipa Avon a inceput in anul 2010 cand nu aveam inca nici un job, eram disperata sa imi gasesc un loc de munca si situatia nu era prea roz in Romania, fiind in plina criza economica si putinele locuri de munca existente cereau experienta in domeniu, iar eu eram abia iesita de pe bancile facultatii.

avon 1

Frecventam o sala de aerobic si antrenoarea era reprezentanta mea Avon de la care comandam produse, era vara anului 2010 si eram dornica sa fac ceva, sa-mi castig banii mei, chiar daca eram constienta ca nu era usor.

Am intrebat-o cine e coordonatorul ei si astfel am ajuns sa iau legatura cu d-na Rodica Roman, o distinsa doamna care avea experienta in Avon de 10 ani si o echipa de aproximativ 50 reprezentanti.Intalnirea cu viitoarea mea coordonatoare in Avon a fost surprinzator de placuta, iar asta mi-a dat imboldul de a-i spune ca imi doresc sa devin coordonator Avon, ca imi doresc sa recrutez oameni si sa-mi formez propria echipa.

Am participat cu dansa la Campaniile de promovare si la evenimentele lnasarii unor produse si am ajuns sa cunosc oamenii de baza in Avon.Ma fascinau trainingurile de beauty si sales si toate actiunile la care participa echipa Avon.

masuta produse avon

In prima luna am reusit sa recrutez 5 persoane ca reprezentanti si in decursul a 3 luni am ajuns la 13 reprezentanti.Imi placea sa-i consiliez, sa-i ajut cand intampinau probleme si sa organizez intalniri cu ei.Am ajuns in scurt timp sa fiu apreciata de echipa, de directorul zonal si sa primesc laude cu privire la rezultatele mele.Venitul meu nu era unul foarte mare, insa faceam totul din pasiune si punand mult suflet.Lunar obtineam 500-600 lei din vanzarile echipei mele, iar 200 lei din vanzarile mele care imi foloseau ca bani de buzunar.

Cea mai mare satisfactia mi-a adus-o intrarea  mea in grupul Nova conform vanzarilor facute.

Am ramas in continuare in Avon, iar acesti 5 ani  au fost plini de satisfactie.

Va sfatuiesc sa va indreptati spre orice oportunitate care va aduce satisfactie, chiar si acele job-uri marunte aduc un plus de experienta in cariera.

Sursa foto:Google

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s